Baby Moccasins Nederland

Baby Moccasins Nederland gezocht? Dan ben je bij Minimoccasins aan het goede adres. Wij maken baby moccasins voor kleine voetjes in de groei. Moccasins zijn hip en leuk maar daarnaast ook lekker en gezond voor voetjes. We bieden uitsluitend babyslofjes in moccasins stijl gemaakt van echt leer of suéde en daar zijn we trots op.

Je ziet je kleine schat vast vaak lekker trappelen met de beentjes en voetjes. Dit is supergezond en natuurlijk ook lekker voor want trappelen, wapperen en jubelen betekent dat er getraind wordt. Bij baby’s van de geboorte tot en met ongeveer twee jaar werken de spieren van de voetjes en benen nog niet helemaal goed daarnaast is de gehele botstructuur volop in ontwikkeling. Je baby is daarom lekker aan het oefenen met de been- en voetspieren.

Babyvoetjes zijn qua vorm aan de platte kant met een vetkussentje onder de voet.  Dit vetkussentje zal veranderen zodat er een voetholte ontstaat. Dit valt ongeveer gelijk met de fase van de eerste stapjes. Van de babyfase tot de eerste stapjes is het daarom belangrijk dat voetjes vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Op blote voeten is daarom in deze fases het meest gezond. Het helpt om de spieren in de voetjes en beentjes te laten groeien en krachtig te maken. Baby moccasins van minimoccasins zijn een goed alternatief voor lopen op blote voetjes. Onze moccasins zijn gemaakt van een natuurproduct (leer), zacht en flexibel. Voetjes kunnen daarom vrij bewegen en groeien, daarnaast houdt je kindje grip op de vloer waardoor houding en spieren zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen.

Je vraagt je vast af: baby moccasins Nederland, waar en welke moet ik dan kopen? Wij hebben twee modellen, de klassieke moccasins en de veter moccasins. De klassieke modellen zijn het meest populair en heel fijn voor zowel kleine baby’s als dreumesjes die (pas) kunnen lopen. Ze kunnen zowel als slofjes en schoentjes gedragen worden. De elastieken instap zorgt ervoor dat de moccasins lekker aan de voetjes van je baby blijven zitten. Onze minimoccasins hebben uitneembare zooltjes waardoor je zelf kunt bepalen hoe je baby ze draagt. Voor baby moccasins in nederland kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop! Wie weet zit er iets leuks voor je bij. Bekijk onze baby moccasins klik hier

In Nederland zijn er een aantal aanbieders van moccasins voor je baby. Wat maakt Minimoccasins dan zo speciaal? Kwaliteit en prijs, we geloven niet in pu of nepsuede. Kindervoetjes moeten kunnen groeien en ademen en daarom is het beste materiaal alleen goed genoeg. We zijn daarom continu bezig om de beste kwaliteit voor een scherpe prijs te bieden.  Op zoek naar baby moccasins nederland? Bekijk onze minies, we weten zeker dat er ook iets leuks voor jou bij zit